Skit dag!

Livet blir inte så ofta som man tänkt och önskat.
Än en gång har mitt liv förändrats drastiskt på en sekund.
Jag ska försöka kämpa vidare, men just nu är det oerhört tufft!
(Ibland kan utsikten var fin härmed )
//Linnéa
Ibland är det vacker utsikt härmed :-)

Kommentarer
Postat av: Ewelou

Nej, det är ofta det inte blir som planerat, men det är ju så livet är. Man vet heller aldrig vad som väntar. Jag tycker nästan att det är bra att man inte vet vad som komma skall, för det kan ju även vara mycket positiva saker som gömmer sig runt hörnet som man inte har en aning om. Det finns så mycket av ALLT, så mycket att se och uppleva. Men det är lätt att man snöar in sig i sin egen värld och glömmer allt som finns därute och fokuserar på det dåliga och jobbiga.

Jag brukar tänka att det som händer måste hända. Det finns en mening med det, och även om det är något jobbigt så kommer jag i slutändan bli mycket mycket starkare och kunna hantera nästa motgång något lättare. Det gäller att man bara tar sig igenom motgången i sin egen takt, så man kan andas igen.

Ett exempel) Jag åkte till Tyskland i fredags kväll och tanken va att Hannes skulle följt med. Men han mådde väldigt, väldigt dåligt och kunde inte följa med, så jag fick minst sagt panik. Men jag bestämde mig för att åka själv, även fast det var jätte-jättejobbigt. Och jag tänkte: "Ja går det åt skogen så går det åt skogen, inte mycket jag kan göra åt det. Jag kommer iaf klara mig." och så for jag. Och nu när jag kommit hem så känner jag mig stolt över det hela, att jag grejjade det på egen hand. Och det gjorde mig starkare, och det trodde jag aldrig att det skulle göra.



Vill bara att du ska veta att jag älskar dig oerhört mycket Nea, och om du vill prata med mig om något så tveka inte!! Blir bara glad om du vill prata med mig.



Love.

2012-01-16 @ 12:41:58
Postat av: Britt-Inger Salling Anderseb

Hej, tänker på dig, känns konstigt att du inte finns där när jag är inne och jobbar!!Det där lilla ljuset i tunneln kommer du också att se en dag. Måste tillägga att du är välidgt duktig på att skriva

Kram

B-I

2012-01-16 @ 18:26:46
Postat av: Zara

Jag vet hur det känns att inte längre vara med någon som man har hållt mycket kär. Det gör ont i hjärtat och man kan inte sluta tänka på allt som var så bra och hur mycket man kommer sakna det. Även fast allt känns hopplöst och skit så ska du veta att det går över, hjärtat läker snabbare än vad man tror och efteråt kommer du känna dig mycket starkare och självständigare. När S lämnade mig visste jag inte ens var jag skulle ta vägen och när jag fått distans till det kände jag: "Fan vad bra jag klarar mig själv!".



Mister du en står tusen åter.



Vi finns alltid för dig, glöm inte det.



Love!

2012-01-17 @ 15:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0